top of page

Ajia Hotel

Boğaz boyunca yer alan ve seçkin mimarisiyle göz kamaştırıcı A’jia Hotel'de sonsuza dek hatırlanacak bir düğün sizleri bekliyor. Özel günler ve etkinlikler için A'jia, stil ve Boğaz manzarası ile özel akşamları, düğünleri görkemli bir eğlenceye dönüştürüyor.




Ajia Hotel unutulmaz düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Ajia Hotel düğün menü fiyatları kişi başı 1.400 TL ile 1.850 TL arasında farklılık gösteriyor.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.


Düğün planlayanlar için Ajia Hotel , yaz aylarında oturmalı düzende 300 kişi, kokteyl düzeninde 500 kişi ve kokteyl prolonge düzeninde 350 kişi ağırlayabilmektedir. Kış mevsiminde düğün planlayanlar için ise standart menülerinin dışında 70 kişilik akşam yemeği, 100 kişilik kokteyl organizasyonu kapasitesine sahiptir.


Tüm menü fiyatlarımıza standart içki paketi (Sevilen İsabey Cabernet Merlot Kırmızı & İsabey Chardonnay Beyaz şarap, Smirnoff Votka, Tekirdağ ve Yeni Rakı, Efes Bira, Coca-Cola Grubu Meşrubatlar ve Soda) dâhildir. Servis süresi max.5 saattir.
1 gece konaklama , 3 adet hazırlık odası 14.00-24.00 saatleri arasında davet sahiplerinin aileleri için ,Gelin ve damat odasına su, meşrubat, sangria ve şefimizin özenle hazırladığı soğuk sandviç ve kurabiye ikramı , Düğün Danışmanlığı: Profesyonel otel yöneticilerimiz davetinizin planlandığı ilk andan itibaren tüm süreç boyunca destek , Menü seçimi ve tadımı profesyonel otel yöneticilerimiz eşliğinde, davet sahipleri ile birlikte planlanmakta olup vegan, vejetaryen ve glüten free diyetlere uygun alternatifler oluşturulması ve Profesyonel otel yöneticileri liderliğinde, davetiniz süresince birlikte hizmet vereceğimiz servis sağlayıcılar ile davet günü akışı planı oluşturulması Ajia Hotelin hediyesidir.


Ajia Hotel tarafından önerilen fotoğraf & video firmaları iletişim ve fiyat bilgileri görüşme esnasında paylaşılacaktır.
Ajia Hotel tarafından önerilen müzik firmaları iletişim ve fiyat bilgileri görüşme esnasında paylaşılacaktır.
Ajia Hotel tarafından önerilen dekorasyon firmaları iletişim ve fiyat bilgileri görüşme esnasında paylaşılacaktır.


Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page