top of page

Bosphorus Palace Hotel

Boğaziçi'nin eşsiz güzelliğini Beylerbeyi kıyısındaki göz kamaştıran yapısıyla tamamlayan Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel düğünleri Neo Osmanlı mimarisinin tarihi atmosferinde ağırlıyor. İnşası 1800’lü yıllara dayanan yalı, 1996 yılında restore edilerek turizme kazandırılmış. İstanbul'un en romantik butik oteli olarak düğünler başta olmak üzere pek çok özel davete ev sahipliği yapmaya devam ediyor.




Bosphorus Palace Hotel unutulmaz düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Mutteşem bir gece hayal edenler için Bosphorus Palace Hotel düğün menü fiyatları kişi başı 75 ile 80 € arasında farklılık gösteriyor.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.
Cumartesi günleri minimum 250 kişi, Cuma ve Pazar günleri minimum 200 kişi, hafta içi minimum 150 kişi garanti talep edilmektedir.


Davetinizin yemek servisi sırasında limitsiz yerli içki servis edilecek olup, yerli içki olarak Kavaklıdere Angora kırmızı ve beyaz şarapları, Yeni Rakı, Efes Pilsen bira, cin, votka ve meşrubat ikram edilmektedir. Menü fiyatlarına dahil hizmettir.
Çiftler için hazırlık sırasında saat 19:00‘a kadar kullanabilecekleri bahçe manzaralı bir oda verilecek ve hazırlık süresince de çiftimize yemek servisi , Davet günü süresince çiftimize özel buttler hizmeti , Balayı çiftimiz için prosecco ve meyve ikramı eşliğinde bir gecelik suite odada konaklama ve Bosphorus Palace kahvaltısı , Vestiyer hizmeti pakete dahil hizmettir.


Davet günü saat 14:00 itibarı ile albüm çekimi , 50 fotoğraftan oluşan 3 adet albüm (1 büyük-2 orta boy albüm) , Albüm fotoğraflarının da dahil olduğu toplam 80 adet dijital fotoğraf 19:00-00:00 saatleri arasında HD video çekimi 1.250 € +KDV olarak ayrıca fiyatlandırılmaktadır.
Ses ve Işık Sistemi; tek ayak truss’ta 2 adet robot, 2 adet led ışık, 4 hoparlör, telsiz mikrofon ve Dj performansı hizmeti 1.250 € +KDV olarak ayrıca fiyatlandırılmaktadır.
Masa, Kokteyl Standı ve Tiffany Sandalyeler , Masa Örtüleri, Supla, Numaratör, Kumaş Peçete, Nikah Kürsüsü ,Yalı giriş canlı çiçek dekoru ,Havuz canlı çiçek dekoru Cam mumlar ve Masa ortasına canlı çiçeklerle aranjman tarafımızca sağlanabilmekte olup, ilgili dekor hizmetleri kişi başı 15€ +KDV olarak ayrıca fiyatlandırılmaktadır.

Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page