top of page

Casa Lavanda

Casa Lavanda’nın taş evlerinin önündeki geniş bahçesi, en özel davetlerinize ev sahipliği yapmak için büyük bir heyecanla sizi ağırlamak istiyor. Yemyeşil bir bahçede, masalsı bir atmosferde, özel düğün menüsü ile en özel gününüzü unutulmaz kılıyoruz.



Casa Lavanda göz alıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Casa Lavanda düğün menü fiyatları 1 kişi için masalarda oturma düzeninde 5 saat boyunca sınırsız içki servisi ile birlikte 100 € ile 120 € arasında farklılık göstermektedir.
Casa Lavanda , Haziran – Eylül aylarında Cuma ve Pazar günleri minimum 100 kişilik, Cumartesi günleri minimum 250 kişilik davetleri kabul etmektedir.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.


5 Saat Boyunca Paketlere Dahil Olan İçki ve İçecek Çeşitleri ; Yedi Bilgeler Şarapları; Khilon, Lasos ve Hippokrates,Efes Pilsen, Yeni Rakı ,Ev Yapımı Buzlu Çay, Meyve Suyu ve Meşrubat Çeşitleri ,Çay, Bitki Çayları, Türk Kahvesi, Espresso, Filtre Kahve şeklindedir.Pakete dahil hizmettir.

Kokteyl, nikah, düğün, yemek, dans pisti ve after party alanlarının hoparlör sistemi, mikrofon, teknik ses sistemleri, dans pistine 2 ayaklı Truss, LED ışıklandırma, robot ve takip spotu kurulmaktadır.

Müzik sistemi, DJ kullanımına uygun set-up içermektedir. Canlı Müzik performansı için ihtiyaca göre teklif verilecektir. Ses ve Işık Sistemi fiyata dahil hizmettir.
DJ hizmeti fiyata dahil değildir. Talebiniz üzerine öneride bulunulmaktadır.


Casa Lavanda tarafından önerilen video/fotoğraf firmaları iletişim ve fiyat bilgileri görüşme esnasında paylaşılacaktır.
Casa Lavanda tarafından önerilen dekorasyon firmaları iletişim ve fiyat bilgileri görüşme esnasında paylaşılacaktır.


Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.

bottom of page