top of page

Cemile Sultan Korusu

Yeni hayatınıza atacağınız ilk adımın bir ömür boyunca unutulmaz olması için sizi Kandilli’de yer alan Cemile Sultan Korusu’na bekliyoruz. Nişan, düğün ve nikah organizasyonlarınız için, 1100 kişiye kadar ağırlama kapasitesiyle size yıllar sonra bile gülümseyerek anımsayacağınız anılar armağan ediyor!




Cemile Sultan Korusu göz alıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Cemile Sultan Korusu düğün menü fiyatları 1 kişi için 365 TL ile 510 arasında farklılık göstermektedir.
Davetinizin hafta içi günlerde ( Pazartesi – Perşembe arası) garanti kişi sayınız; Şehzade için 100, Havuz Başı ve Kır Tepe için 200 kişi olması durumunda Süsleme, , Fotoğraf , Pasta ve Dj Hizmeti tarafınıza tesisimizin hediyesi olarak sunulacaktır
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Pakete Dahil Hizmetler

✧ Dört çeşit yemekten oluşan özel düğün menüsü

✧Limitsiz meşrubat, yemek sonrası çay-hazır kahve servisi

✧ Hazırlık Odası

✧Hazırlık odasına düğün öncesi 2 kişilik menü servisi

✧10’ar kişilik yuvarlak masalar

✧ Beyaz Tiffany sandalyeler ve minderleri




Video/Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Cemile Sultan Korusu tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri çiftlerle paylaşılacaktır.
Ses&Müzik organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Cemile Sultan Korusu tarafından önerilen ses&müzik firmaları ve iletişim bilgileri çiftlerle paylaşılacaktır.
Dekorasyon organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Cemile Sultan Korusu tarafından önerilen dekorasyon firmaları ve iletişim bilgileri çiftlerle paylaşılacaktır.



Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page