top of page

Crowne Plaza Istanbul Asia

İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunan Crowne Plaza İstanbul Asia, nişan ve söz organizasyonları için sıklıkla tercih ediliyor. Kapasitesi, lezzetleri, ulaşım kolaylığı, şıklığı ile çiftlerin tercihi oluyor.




Crowne Plaza İstanbul Asia akılda kalıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Crowne Plaza İstanbul Asia düğün menü fiyatları 1 kişi için 345 TL ile 600 arasında farklılık göstermektedir.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Pakete Dahil Hizmetler ;

✧Düğün yemeği öncesinde, cips, çerez, yeşil zeytin, krudite ve soslardan oluşan 1 saatlik hoşgeldiniz kokteyli

✧Düğün pastası ve showcake

✧ Krem rengi Masa Örtüsü , Napolyon Sandalye(gold rengi), Ayna Supla, Yükseltili Masa Ortası Cam Aranjman, 5 Kollu Gold Şamdan, 3 adet bardak mumluk, Krem rengi duni Peçete, Aynalı Dikdörtgen Masa, Beyaz Lake Nikah Kürsüsü Yapay Çiçek ile, Nikah Tagı Yapay Çiçek ile, Gelin Yolu, Gelin Yolu Halısı (kırmızı renk), Nedime hizmeti, Menü Kartı

✧ 1.Evlilik yıldönümünde suite odada konaklama hediyesi

✧ Düğün günü balayı odasında konaklama ve kırmızı şarap/çikolata ikramı

✧ Düğün gecesi 450 Euro + KDV fark ile Kral Dairesi’nde konaklama imkanı

✧ Düğün günü için ailelere özel birer adet (toplam 2 adet) günlük kullanım odası

✧ Konaklayacak olan misafirlere indirimli hafta sonu paket fiyatı

✧ Düğün ertesinde Çeşni Restaurant veya balayı odasında kahvaltı

✧ Otel Kuaföründe Gelin & Damat Paketinde %50 İndirim Hakkı

✧ Düğün ertesi kullanılmak üzere çift kişilik masaj

✧ Düğün öncesi 2 kişilik menu tadım şeklindedir.




Video/Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Crowne Plaza Istanbul Asia tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Standart dekorasyon pakete dahil hizmettir. Ekstra Dekorasyon organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Crowne Plaza Istanbul Asia tarafından önerilen dekorasyon firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Ses&Müzik organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Crowne Plaza Istanbul Asia tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.



Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page