top of page

Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel

İstanbul Anadolu Yakası’nın incisi Kadıköy’de bulunan ve 5 yıldızlı bir hizmet kalitesi ile yerli ve yabancı konuklarını ağırlayan Hilton Hotel Kozyatağı’nda dünya standartlarını Türkiye’ye getiriyor. Şehrin en elegant ve bir o kadar da seçkin düğünlerinin düzenlediği otelde, yıllarca unutulmayacak dillere destan bir düğüne sahip olabilirsiniz!




Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel göz alıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel düğün menü fiyatları 1 kişi için 440 TL ile 730 TL arasında farklılık göstermektedir.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Pakete Dahil Hizmetler

✧Davet öncesi romantik açılış kokteyl

✧Menü tadımı

✧ Seremoni Pastası

✧ Harika dekorasyona sahip bir gecelik balayı süiti, suitine özel sunumlar

✧ Balayı odanıza erken giriş ve geç çıkış imkanı

✧ The Brasserie Restaurant’ta Hilton Kahvaltı ya da Balayı odanızda Geleneksel Türk Kahvaltısı

✧ Düğün gecenizin yorgunluğunu atmak için 'Relaxation Couple Therapy'

✧Gelin ve damadın aileleri için iki adet günlük kullanım odası

✧ İlk yıldönümü için standart odada kahvaltı dahil ücretsiz bir gece konaklama




Video/Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Hilton İstanbul Kozyatağı tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Ses&Müzik organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Hilton İstanbul Kozyatağı tarafından önerilen ses&müzik firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Dekorasyon organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Hilton İstanbul Kozyatağı tarafından önerilen dekorasyon firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.


Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page