top of page

Spicy Orman Evi

65.000 metrekarelik arazisiyle Türkiye’nin orman içindeki en büyük dinlenme, etkinlik, eğlence noktası olan Forest Kemerburgaz’da hizmet veriyor Spicy Orman Evi. 2017 yılından bu yana İstanbul’da kır düğünü mekanları arasındaki gözde işletmelerden biri olmanın hakkını vererek çiftlere eksiksiz, yenilikçi, modern düğün organizasyonları düzenliyor.




Spicy Orman Evi göz alıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Spicy Orman Evi düğün menü fiyatları 1 kişi için 290 TL ile 610 arasında farklılık göstermektedir.
Hafta sonları (Cumartesi ve Pazar), minimum 200 + kişi yemekli organizasyon yapılmaktadır.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Video&Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Spicy Orman Eviı tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
DJ, Nostalji Işıklar & Ses & Robotlar, Jeneratör Hafta sonu 9.750 TL + Kdv Hafta İçi 8.000TL+Kdv şeklindedir.
Ahşap masalar, sandalye, fıçı kokteyl masalar, paletlerden hediye masası, resim köşesi, Masa ortası runner, odun supla, peçete ve bardak mumlar, Nikah alanı; oturma köşesi, nikah kürsüsü, takın kumaş ile süslenmesi ,6 Adet Gelin yolu sepetleri ,Çıkış merdivenlerin bitki ile süslenmesi. Saman balyaları ile çevre dekorasyonu Canlı mevsim kır çiçekleri ile Kişi Başı 148 TL + Kdv şeklindedir.



Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page