top of page

2022 Yılında Evlenen Türk Ünlüler

2022 yılını artık geride bıraktık. Geldiğimiz yıl birçok ünlü ya nikahlandı ya da evliliklerini düğün yaparak taçlandırdı. Sade bir nikâhla evlenenler de oldu düğün masrafları günlerce konuşulacak düğünler de. İşte 2022'de evlenen ünlüler...


Aslı Enver - Berkin Gökbudak


Berkin Gökbudak ile ilişki yaşamaya başlayan Aslı Enver, sosyal medya hesabından sürpriz bir müjde paylaşımında bulundu. Sevgilisi Berkin Gökbudak ile gelinlik ve damatlıklı pozlarını paylaşan Aslı Enver, gönderisinin altına ise "Eveeet" notunu düştü.





İpek Filiz Yazıcı - Ufuk Beydemir

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz yıl İtalya'da evlendi.







Demet Özdemir - Oğuzhan Koç


Uzun zamandır birlikte olan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç da 2022 yılında evlendi. Düğün İstanbul Boğazı'nın gözde otellerinden biri olan Six Senses Kocataş Mansions'ta yapıldı.








Ege Kökenli - Lior Ahituv


Ege Kökenli ve uzun yıllardır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv 2022 yılında dünya evine girdi. Aile ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle evlenen çift, sosyal medya hesabından düğüne dair görüntüler paylaştı. Swissotel The Bosphorus'ta nikah masasına oturan çifti aileleri ve dostları yalnız bırakmadı.








Ebru Şahin - Cedi Osman


2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. 1 Temmuz'da Makedonya’da nikâh masasına oturan çift ardından Türkiye'ye dönerek Çeşme'de düğün töreni organize etmişlerdi.









Özge Gürel - Serkan Çayoğlu


Ünlü oyuncu Özge Gürel, uzun bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Serkan Çayoğlu'yla 14 Temmuz 2022 tarihinde Almanya'nın Karlsruhe şehrinde dünya evine girdi.















Gizem Katmer - Güçlü Aydoğdu


Masumlar Apartmanı'nında canlandırdığı Neriman karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gizem Katmer ve sevgilisi Güçlü Aydoğdu da 2022 yılında dünya evine girdi.












2021 yılında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy 2022 yılında Alaçatı'da düzenlenen sade bir törenle evlendi.














Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter


Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, 11 Ekim'de 8 yıldır birlikte olduğu müzisyen Levent Dörter ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini yapımcı Polat Yağcı ve şarkıcı Tan Taşçı yaptı.











Duygu Özaslan - Can Maxim Mutaf


Ünlü fenomen Duygu Özaslan, basketbolcu Can Maxim Mutaf ile 2022 yılında Paris'te nikah masasına oturdu.















Yıldız Çağrı Atiksoy - Berk Oktay


Oyuncu Berk Oktay ile meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy 2022 yılında dünya evine girdi.Çift, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu. Oyuncu çift, yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşıyordu.













Ecem Uzun-Deniz Şeremetli


"Aliye", "Küçük Sırlar", "Jet Sosyete" ve son olarak "Yakamoz S-245"te rol alan Ecem Uzun, nikah masasına oturdu. Uzun, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Deniz Şeremetli ile dünyaevine girdi.








Merve Boluğur - Mert Aydın


Müzisyen sevgilisi Mert Aydın ile bir süredir birlikte olan oyuncu Merve Boluğur 2022 dünyaevine girdi. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşti.
















Nazlı Ceren Köksal - Serhan Arslan


Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Kopil karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Serhan Arslan ile Nazlı Ceren Köksal evlendi. Bir süredir birlikte olan ikili Yunanistan'da dünyaevine girdi. Modacı Nazlı Ceren Köksal ile Atina'da nikah masasına oturan 41 yaşındaki oyuncu, mutluluğunu sosyal medyadan duyurdu.















Burcu Binici - Tankurt Manas


Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi aldığını sosyal medya hesabından duyuran oyuncu Burcu Binici, müzisyen Tankurt Manas ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde hayatını birleştirdi.




Melis Birkan - Aras Aydın

Oyuncu Melis Birkan ve meslektaşı Aras Aydın sade bir törenle 2022 yılında dünya evine girdi.















Demet Evgar - Levent Babataş


2022 yılında sade bir nikah töreniyle evlenen oyuncu Demet Evgar ve işletmeci eşi Levent Babataş Emirgan'daki evlerinde düğün yaptı.













Dila Tarkan - Dağhan Doğruer


25 Mart 2022 tarihinde iş insanı Dağhan Doğruer'le evlenen Dila Tarkan, mutluluklarını sosyal medyayla da paylaşmıştı.




Seda Sayan - Çağlar Ökten


Seda Sayan, canlı yayında evlilik teklifini kabul ettiği Çağlar Ökten ile 2022 yılında dünyaevine girdi.



Melis Sütşurup - Mustafa Sandal


Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup 2022 yılnda Roma'da evlendi.
















Petek Dinçöz - Nida Büyükbayraktar

Beşiktaş'ta lüks bir otelde düğün yapan ünlü çiftin mutlulukları ise yüzlerinden okunuyor.







bottom of page