top of page

Adile Sultan Sarayı

1800’lü yıllardan bu yana eşsiz bir tarihi değeri günümüze taşıyan Adile Sultan Sarayı, zarafet ve şıklığın göz doldurduğu ihtişamlı salonları ve bahçesi ile peri masallarını andıran düğünler ve diğer özel davetleri unutulmaz kılıyor.



Adile Sultan Sarayı eşsiz düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Unutulmaz bir düğün hayal edenler için Adile Sultan Sarayında düğün menü fiyatları kişi başı 1.670 TL ile 1.700 TL arasında farklılık gösteriyor.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Bu fiyatların içerisinde ; Kokteyl ve yemek süresince içecek olarak misafirlerinize Kırmızı Şarap; Ancyra Cabernet Sauvignon-Shiraz 2017, Beyaz Şarap; Ancyra Sauvignon Blanc 2019, Roze Şarap; Ancyra Blush 2019, Yeni Rakı(Yeni Seri), Efes Bira ve limitsiz meşrubat servis edilecektir.
Tüm hazırlık süresince çiftlere eşlik edecek personel , Davet günü 4 adet boğaz manzaralı hazırlık odası , Çiftlerin hazırlıkları süresince yiyecek ve içecek ikramı , Özel olarak hazırlanmış olan 4 katlı maket pasta tarafınıza ücretsiz olarak temin edilecektir.



Dekorasyon organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Adile Sultan Sarayı tarafından önerilen dekorasyon firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Müzik organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Adile Sultan Sarayı tarafından önerilen müzik&ses firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.
Video&Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, Adile Sultan Sarayı tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.


Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page