top of page

Atakoru

İstanbul’un Sarıyer ilçesi Emirgan sırtlarında, merkezi bir konumda yer alan Atakoru şehre yakın olduğu kadar doğa ile iç içe hissedilmesini sağlayan muhteşem bir atmosfere sahip. Eşsiz manzaramız, güler yüzlü profesyonel ekibi ve misafirperverliği ile unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor.




Atakoru göz alıcı düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyüleyici bir düğün hayal edenler için Atakoru düğün menü fiyatları 1 kişi için 220 TL ile 485 arasında farklılık göstermektedir.
Hafta sonu (Cuma, Cumartesi ve Pazar) Davet Paketi 1, Davet Paketi 2 ve Davet Paketi 3 seçimlerinde min. 150, Ata Kokteyl,Deluxe Kokteyl ve Tek Tabak Menü seçimlerinde min. 200 kişilik alt limitimiz mevcuttur.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Video/Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup,Atakoru tarafından önerilen video&fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.

Ses, Müzik & DJ Hizmetleri pakete dahil hizmetlerdir.

Dekorasyon organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup,Atakoru tarafından önerilen dekorasyon firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.



Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page