top of page

Villa Amikos Kır Bahçesi

Beykoz Cumhuriyetköy’de dostlukların kahkahayla buluştuğu ahşap bir villa…

Villa Amikos şehrin kargaşasından kaçmak ama şehirden uzaklaşmak istemeyenlerin vazgeçilmez mekanı.

Söğüt ve Kavak ağaçlarının altında, Atatürk korusunun hemen yanı başında butik bir kır bahçesi.


Villa Amikos Kır Bahçesi unutulmaz düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Kır düğünü hayal edenler için Villa Amikos düğün menü fiyatları kişi başı 365 TL ile 470 TL arasında farklılık gösteriyor.
Düğün davet fiyatlarının , düğün davet tarihinize , kişi sayınıza göre farklılık gösterebileceğini unutmayın! Düğün davet planınıza özel fiyat teklifi isteyin.



Bu fiyatların içerisinde ; Seçeceğiniz Düğün yemek menüsü , Düğün öncesinde 2 kişilik yemek tadımı , Dekorasyon , Dj Performans & Müzik , Ses Sistemi , Tüm Düğün Kamera Çekimi , Hazırlık Odası ve Balayı Odasında Konaklama fiyata dahil hizmetlerdir.


Dekorasyon Detayları ; Tercihinize göre yuvarlak ya da dikdörtgen masa düzeni , Ahşap Napolyon sandalyeler ,Masa ortası çiçekleri ve mumları , Seramoni alanı dekorasyonu , Genel mekan dekorasyonu şeklindedir ve pakete dahil hizmettir.

Video/Fotoğraf organizasyonu tarafınızca organize edilecek olup, tarafından önerilen Villa Amikos Kır Bahçesi tarafından önerilen video/fotoğraf firmaları ve iletişim bilgileri paylaşılacaktır.


Düğün davet tarihinize , kişi sayınıza ve beklentilerinize göre fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.
bottom of page